Despre voi, despre noi

Puțin și despre mine

Născut în ’93, insist să cred că am avut cea mai frumoasă copilărie alături de fratele meu. Majoritatea familiilor normale au bunicii în mediul rural și stau cu părinții la bloc, ducându-se doar în vacanțe pe la țară. Evident, noi nu. Bunica mea, cea „de la oraș”, a fost învățătoare -lucru ce a dus automat la o educație în mediul urban, pentru că știm cu toții cât de importantă e școala. Exigentă de fel, ne-a învățat cât de importanți sunt cei 7 ani de acasă și că seriozitatea este o calitate rar întâlnită dar de care noi trebuie să facem exces.

Părinții mei iubesc viața la țară, natura, libertatea, detestă rutina și adoră imprevizibilul uns cu pericol, dus până aproape de limita siguranței. Deși nu le spunem asta, ei știu cât de importanți au fost și sunt în continuare pentru noi. Fiecare strop de seriozitate și nebunie venit din partea lor, noi l-am despicat în 4 și am ales ce e mai bun, așa cum ne-au învățat. Și presărând multe ingrediente pozitive și negative în „ceaunul sorții”, am colectat ceva diplome (pe merit), iar începând cu 2012, am atins pentru prima dată un aparat foto profesional, moment în care viața mea a luat o altă întorsătură.

Mai mult despre voi

Cum vă numiți? Care-s cei mai buni prieteni ai voștri? Ce culori preferate aveți? Dar hobby-uri? Unde v-ați născut? Ce animale vă plac? Și ar mai fi, dar zic să le lăsăm pentru mâine când ne vedem la cafea și prezentarea de albume.

Ca să mă explic ce e cu atâtea întrebări:

Vrem să fim prieteni.

Zilele petrecute împreună vor fi o petrecere, un motiv de bucurie, nu un stres. Și dacă nu prietenii sunt cei ce vă fac să zâmbiți, cei care vă dau curaj, atunci cine? Credeți că nu știu cât de istovitoare pot fi pregătirile de nuntă? Sau câte emoții se strecoară în clipa în care punem aparatul la ochi? Sau cât durează să le pui pe toate cap la cap, și mai ales, cât de dureros ar fi ca fotograful să neglijeze detalii pentru care n-ai dormit nopți la rând? Sau cum ar fi să îți fie rușine să îl rogi o chestie măruntă, care pentru tine este totul? Oricât de complicat sună totul, imposibil pe alocuri, de fapt este foarte simplu atâta timp cât suntem prieteni!

Ei, mai interesant este că încrederea nu se câștigă cu una-cu două.

Ea trebuie dobândită, așa că vă invit să vizualizați în liniște portofoliul, să aruncați un ochi și pe pagina mea de facebook și cel mai important, să constatați dacă suntem pe aceeași undă.

Fotograful este naratorul unei povești în care protagoniștii sunteți voi, dragilor. Lăsați-ne să așternem pe hârtie cea mai frumoasă versiune posibilă!

Vizionare plăcută!