Pentru că și-au dorit ca povestea lor să fie pusă în ramă de un fotograf profesionist de nuntă, Lucian&Anca, în primăvara anului 2016 m-au contactat! Și iata-ne deja pe drum..

25 august.

Plecarea din Vâlcea a fost undeva pe la ora 7-8:00, deși noi trebuia să fim acolo pe la 12:00 (București), un drum pe care în mod normal îl faci în 2 ore. Nu știi niciodată ce se ivește, mai bine să ai timp mai mult la dispoziție. Am stat încă vreo 2 ore pe banca din incinta clădirii unde avea să aibă loc cununia civilă a lui Lucian și a Ancăi, timp în care ne-au dispărut emoțiile evidente. Eram pregătiți atât fizic cât și spiritul de întâlnirea cu aceștia. Odată veniți, am făcut cunoștință cu părinții, cu nașa care era chiar sora Ancăi, cu nașul care e un Godfather după cum se vede în fotografii, cu micuța acestora plină de energie și ceilalți invitați care rând pe rând intrau pe poartă. Toată lumea cu zâmbetul pe buze, exact cum mă așteptam. Simplitate și bun-gust în tot ce ne înconjura.

Intrăm, stăm puțin la ușa din hol că înăuntru se făceau pregătiri, loc unde trag rapid câteva cadre cu micuța nașilor, uimit cât de dichisită era! Intrăm în ultima încăpere. Super organizare din partea gazdei, super amuzanți toți, fericire pe toate chipurile din sală. A fost perfect. Și-au spus câte un DA răspicat și cu zâmbetul pe buze am ieșit cu toții afară la pozele de grup și la un pahar de șampanie. Ne-am salutat și am luat-o la drum spre Vâlcea.

27 august.

De această dată plecarea din Vâlcea a fost la ora 5:00, nunta începea în jurul orei 11:00. Am ajuns cu vreo ora și ceva înainte, timp în care am baut o cafea cu echipa. Întalnirea era la Gentleman’s Barber, locul unde Lucian renunța la barbă, un loc superb cu oameni profesioniști ce tratau clientul cu respect! Desigur, cred că doar de pe tavan nu am luat cadre, deși parcă sunt vreo câteva și de acolo…

Terminăm aici și plecăm spre salonul unde Anca își pregătea machiajul. Era puțin înghesuit dar ne-am descurcat! L-am lăsat pe Alex acolo să aiba grijă de restul evenimentelor și am plecat la îmbrăcarea ginerelui. Ne-am pierdut, desigur. Practic, google ne-a trimis într-un alt cartier. Am apelat la Whatsapp într-un final și am reușit să ajungem în timp util. Lucian era cu tatăl și Claudiu (nașul), se pregăteau. Aranjamente ca la carte, butonii cu temă din Harry Potter și ceasul de buzunar m-au dat pe spate, recunosc. Repet, oameni de calitate. Totul decurge ca la carte.

Plecăm la Anca unde are loc întâlnirea celor doi, moment super-super-super emoționant când Lucian nu-și poate dezlipi un zâmbet până la urechi de pe față! Deci pe bune, 10 secunde a zâmbit în continuu! Anca, printr-un strâns în brațe din tot sufletul, a egalat cu tandrețe gestul lui!

Mers la biserică, toate cele normale: fotografii de jos, de sus, din stânga, din dreapta, de peste tot! 2 fotografi tot timpul pot trata cu lejeritate un eveniment! Ei, nu atât de lejer pe cât credeți, stresul există și pentru cei mai experimentați dintre noi.

Fiecare eveniment este unic, special în felul său, la fel cum sunt și mirii!

Plecăm după fotografia de grup prin parc (nu-i știu numele, era prin apropiere), unde facem fotografii și cu nașii. Prindem o lumină superbă încât blițul a devenit inutil. Era și păcat să nu profităm. Pe urmă, la pas, trecem prin diverse străduțe lăturalnice în druml nostru spre locul unde parcaserăm mașinile, unde mai facem vreo câteva zeci de fotografii numai bune de portofoliu!

Ajungem la local, ne instalăm toată aparatura: imprimantă – am efectuat și mărturii pentru invitați, Alex și Ramona s-au ocupat de ele-, stative cu blițuri, laptop, etc. Pregătiți de orice, cum se zice. Cunoaștem gazda, cunoaștem formația (care a fost IMPECABILĂ, muzică de calitate, show la propriu) și începem și o ținem până dimineața în jurul orei 5! Ne-am retras fiecare spre patul său și ne-am auzit a doua zi!

Am participat la o nuntă superbă, organizată ”flawless” de Lucian și Anca după minunatele lor gusturi.

Vă mulțumesc pentru acele două zile de neuitat și sper că vi le-am făcut la fel!

Și acum.. pentru că știu cât de greu se câștigă încrederea între client și prestatator iar noi suntem încă la început cu relația, v-am atașat pentru confirmarea celor spuse câteva fotografii.

Click pentru mărire și derulați cu săgețile! Vizionare plăcută!

 

[foogallery id=”667″]

Nu uita să distribui dacă îmi susții munca sau măcar să apreciezi!

Abonează-te la fotograf Moșteanu Cătălin

PS: Nu o să te deranjez cu mailuri decât o dată la 2 săptămâni (postez rar dar bine), așa că poți să te abonezi la blog în subsolul paginii! Mulțumesc frumos!

PSS: Mi-am amintit că în ziua respectivă cred că am depășit recordul mondial de îmbrățisări și lacrimi fotografiate!

Alătură-te conversației

1 comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. Keeping your son or daughter healthy needs to be your primary concern, so make certain you purchase
    only quality baby care products. Parents should ensure that meals they are serving on their children are small interval and full of
    nutrient. Her chiropractor performed low amplitude, high velocity manipulation along the 3 spinal locations and almost 1.