Botez, Nuntã, Sfaturi fotografice

Mărturii foto & Grupuri Facebook

Invitații sunt foarte importanți

Cele mai aproapiate persoane ale mirilor vor fi prezente la nuntă și fii sigur că-și doresc să apară în poveste. Pe lângă fotojurnalism (pe care trebuie să îl practici pe cât posibil) o să fotografiezi și în diverse ipostaze planificate. Fii prietenos și ajută-i să se așeze la fotografii pentru rezultate excepționale. Spune-le să lase telefoanele din mână, gențile, să nu țină portofelul în buzunarul din față sau orice alt detaliu.

Și cum tot mai des la nunţi veneau invitaţii la mine cerându-mi facebook-ul pentru a le trimite o fotografie-două cu ei, am realizat că aceștia nu intră de multe ori în posesia pozelor. Drept urmare, am venit cu două metode pentru soluţionarea acestui deficit.

Mărturii foto printate pe loc cu fiecare familie

Acum 2 ani am cumpărat prima imprimantă – Epson L800 – ce printează în 15 secunde o fotografie de 10×15 cm. Awesome!

Folosind aproximativ 150-200 propsuri, un blitz cu softbox, poate și un fundal (dacă localul nu are un loc special amenajat), cu multă voie bună rezultatul este incontestabil.

Utilizând doar cerneală și hârtie Premium Epson, în 20-30 secunde invitaţii pleacă fericiţi cu o super amintire pe hârtie, randamentul fiind de 100% și cu o simplă reclamă pe fiecare fotografie există șansa să mai fi câștigat cel puțin un client pe viitor.

Grupurile pe facebook

La o zi-două după eveniment se creează un grup pe facebook unde sunt invitaţi toţi martorii evenimentului ce deţin o astfel de pagină și le pun la dispoziţie fotografii din timpul zilei respective. Pe lângă cele postate (care nu pot fi downloadate într-o varianta bună), atașez și un link de unde se pot descărca într-o variantă calitativă. Watermarkul este nelipsit! Practic aceste tehnici de 2 ani și rezultatele sunt uimitoare.

– invitaţi fericiţi înseamnă clienţi mulţumiţi

Aceste este primul meu articol dedicat și fotografilor. 

Pentru mai multe informații / sfaturi vă aștept cu un mail (mosteanucatalin@gmail.com), telefon (0754-629.075) sau mesaj pe facebook.

 

 


Ce părere ai?