Nuntã

Nicu&Diana

Horezu, a doua mea casă.

Cu fiecare ocazie pe care o am să vizitez orașul Horezu, prind şi mai mult drag de el. Este superb, oamenii parcă sunt mai fericiţi şi au lumea lor, ruptă de răutățile înconjurătoare.

A fi fotograful nunţii lui Nicu şi a Dianei a însemnat foarte mult pentru mine, din multe motive.

Ne-au deschis porţile casei şi ne-au pus totul pe masă. Le-am cunoscut prietenii cei mai buni, am povestit, şi ne-am împrietenit atât de bine încât cu unii dintre ei chiar am ţinut legătura.

Să te simţi în largul tău cu persoane pe care abia le-ai cunoscut, este vital în domeniul nostru.

Pare simplu la prima vedere să fotografiezi, nu? Da, este, teoric. Dar când vrei ca imaginea ta finală să conţină emoţie, să transpună clipa importantă care şi după 20 de ani îi face să tresară, ai nevoie să cunoşti omul, să îl analizezi, să îi ştii obiceiurile bune şi nebune. Multă lume mă întreabă cum de reuşesc unele instantanee. Magie, le zic, gândindu-mă că gluma are un sâmbure de adevăr, pentru că predicţia este secretul. Dar o să vă povestesc mai multe cu altă ocazie despre asta.

Deşi nici Diana şi nici Nicu nu sunt wedding planneri, nunta a fost ca desprinsă dintr-un basm!

Vremea a ţinut pe tot parcursul zilei cu noi şi ne-a lăsat chiar să organizăm shootingul outdoor şi cu, şi fără soare. O chestie foarte faină pe care au aranjat-o, a fost la intrarea în Premier Palace, Horezu. O băncuţă cu dichisuri şi muuulteee propsuri au făcut mulţi oameni fericiți!

Seara, când invitaţii au început să apară, am instalat un softbox pe stativ + blitz, şi de la 7 până la plecare, Alex (colegul) a organizat shootinguri cu invitaţii şi mirii pentru a le oferi o specială amintire pe hârtie (mărturii). Este o idee grozavă pentru că în general fotografiile nu ajung şi la invitaţi.

Mi-a plăcut foarte mult această experienţă alături de ei şi sper să ne mai întâlnim şi cu alte ocazii!

PS: O să revin şi cu un articol despre Trash the Dress imediat cum îl facem!

[foogallery id=”280″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *